طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده در تنور گازی خانگی

سعید خرمالیسعید خرمالی
47 بازدید
طرز تهیه لازانیا در تنور گازی

لازانیا یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین غذاهای بین المللی می باشد. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا باز می گردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بی شماری دارد. لازانیا را می توان نوعی پاستا چند لایه هم دانست. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای لذیذ شامل؛ ورقه لازانیا، مواد میانی (گوشتی یا سبزیجات)، ادویه مخصوص لازانیا، پنیر و سس بشامل می باشد. انتخاب مواد میانی لازانیا کاملا سلیقه ای است. شما می توانید از گوشت، مرغ و انواع سبزیجات به همراه پنیر طبق ذائقه تان برای تهیه مواد میانی استفاده کنید.

اما رایج ترین و همین طور خوشمزه ترین نوع آن، لازانیا با گوشت چرخ کرده می باشد. این غذا، برای همگان بوده و اگر گیاهخوار هستید، لازانیا بدون گوشت و همراه با انواع سبزیجات، مانند لازانیا کدو و بادمجان و لازانیا آلفردو(قارچ و اسفناج) می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. لازانیا را می توان به شکل های متنوع و خلاقانه ای تهیه کرد. لازانیا لقمه ای، لازانیا رولی مرغ و اسفناج، لازانیا قایقی با بادمجان و سوسیس، لازانیا راویولی و… از روش های گوناگون طبخ لازانیا می باشند. دستور و نحوه پخت لازانیا بسیار ساده می باشد. اما به شرط آن که نکات طلایی پخت لازانیا را جز به جز رعایت کنید. و یک لازانیا خانگی خوشمزه و عالی را برای عزیزانتان تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده با تمام فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن را برای شما مخاطبان عزیز قرار داده ایم. امیدواریم این رسپی عالی برای شما مفید باشد.

مواد لازم برای لازانیا با گوشت چرخ کرده

مرحله اول:

برای تهیه مواد گوشتی، ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. همین طور سیر را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. درون تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت دهید تا سبک شده و خامی شان گرفته شود. گوشت چرخ کرده را به درون تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) گوشت را به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

پخت گوشت چرخ کرده برای لازانیا

مرحله دوم:

در ظرف جداگانه ای قارچ های خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید. در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها(نمک، فلفل، پودر سیر و پابریکا، آویشن) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در تابه را بگذارید، اجازه دهید گوشت به همراه سایر مواد برای مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم خوب و کامل پخته شود. در آخر جعفری تازه خرد شده به همراه ریحان خشک و جوز هندی را به مواد گوشتی اضافه کرده، تفت دهید و بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.

ادویه و مواد لازم برای لازانیا

مرحله سوم:

در این مرحله باید سس مخصوص (یا همان سس بشامل) را برای لازانیا با گوشت تهیه کنید. کره را درون تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (توجه کنید که در این مرحله شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد، و مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود.(شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، همین طور نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی و مناسب برسد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم:

اگر از ورقه لازانیا خشک استفاده می کنید، ورقه های لازانیا را درون آب، روغن و کمی نمک برای مدتی که روی بسته بندی نوشته شده بجوشانید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و آن ها را روی پارچه تمیز و یا حوله قرار دهید. اما اگر پیش پخت استفاده می کنید، نیازی به جوشاندن ندارد و کافی ست چند دقیقه درون آب ولرم قرار داده تا ورقه ها نرم و قابل استفاده شوند

ورقه های خمیر لازانیا

مرحله پنجم:

برای چیدن لایه های لازانیا با گوشت یک ظرف نچسب مانند پیرکس یا قالب مخصوص فر را آماده کنید. کف و دیواره های ظرف را با روغن چرب کنید. سپس با برس مخصوص آشپزی، مقداری از سس بشامل را به کف و دیواره های ظرف بکشید تا خوب و کامل آغشته به سس شوند. سپس شروع به چیدن ورقه ها کنید. ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن را با برس آغشته به سس بشامل کنید، بعد کمی پنیر پیتزا بریزید. سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص را روی مواد بپاشید. و در نهایت مجددا پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. 4 الی 6 لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید.

مراحل پخت لازانیا گوشت

مرحله ششم:

مقداری آب روی سطح لازانیا اسپری کنید(ابن کار مانع از خشک شدن سطح آن خواهد شد) حالا ظرف را درون فر که آن را از قبل گرم نموده اید برای مدت 45 الی 60 دقیقه و با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود. در آخر برای مدت 2 الی 3 دقیقه، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی لازانیا خوب طلایی و خوش رنگ شود. لازانیا با گوشت چرخ کرده خوشمزه شما آماده می باشد. وقتی آن را از فر خارج کردید، 10 دقیقه اجازه دهید تا داغی و حرارت آن کم شود و سپس برش داده و سرو کنید. لازانیا را می توانید همراه با انواع سس، سالاد و نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.

لازانیا گوشت غذای خوشمزه

نکات کلیدی تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده:

  • شما می توانید به جای جعفری تازه و یا همراه آن، سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج، ذرت و… را به موادتان اضافه کنید.
  • پیاز مورد استفاده در مواد میانی باید نگینی و خیلی ریز خرد یا رنده شود.
  • مواد گوشتی را تا حد ممکن با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین از گوشت چرخ کرده بدون چربی و یا کم چربی استفاده کنید.
  • در هر لایه باید مقدار کمی مواد گوشتی و پنیر قرار دهید. مقدار پنیر روی سطح رویی لازانیا باید فراوان باشد و کامل پوشش دهد.
  • برای پخت یک لازانیای بی نقص با گوشت چرخکرده یا هر ترکیب دیگری 10 نکته طلایی تهیه لازانیا را بخوانید.

 

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری
پنج سالی است که به طور جدی در زمینه فرهای خانگی و تنور گازی منزل فعالیت میکنم و علاقه زیادی به یادگیری بیشتر در این زمینه دارم. همچنین علاقه مند به تولید محتوا ویدیویی از تنور گازی هستم. پس منتظر پست های من باشید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت